Verhalen van klanten

Meer verhalen van klanten kan je hier vinden.

 Jacqueline & Longhill

Mijn paard Longhill is 23 jaar maar nog steeds actief aan het werk. Na een behandeling van Marit Brandsema voelde ik meteen dat hij veel losser in zijn lijf was en veel makkelijker bewoog. Hij is op diverse vlakken duidelijk beter gaan bewegen en zit goed in zijn lijf. Ook de hogere oefeningen worden weer makkelijker uitgevoerd. Hij geniet van de behandelingen en laat het makkelijk toe. Daarnaast is het heel fijn dat Marit uitlegt wat ze doet, waarom ze het doet en wat het gevolg daarvan zal zijn. Zeer verfrissend en je leert meteen weer iets. Kortom, een aanrader!

fb_img_1429695857857

Greta & Palatina

De dag na de behandeling liep Palatina al veel losser in haar lijf. Ik was aan het fietsen met haar en keek naar achter en zag vanaf haar hoofd tot aan haar staart alles lekker bewegen, veel meer dan voorheen. Ik merkte ook dat haar kaak wat beweeglijker was geworden want ze kauwde en likte wat meer. Ik dacht wel dat dit nog kon verbeteren, want ze was daar nog wat gespannen, maar dat had nog wat meer tijd nodig. De oefeningen van haar voorbenen gaan erg soepel en ze stapt daarbij ook meer naar achter. Ze is nog wel in de war, omdat ze denkt dat ze moet gaan knielen, maar stopt als ik zeg dat het niet de bedoeling is haha.

Ondanks dat ze met longeren al makkelijk voorwaarts-neerwaarts loopt, zie ik toch duidelijk verschil na de behandeling.

Nu, bijna 2 weken na de behandeling zijn ook haar kaken niet meer stijf nu en vorige week 20 minuten gereden en ik voelde weer gelijke druk op 2 teugels. Heerlijk gereden dus. Nogmaals bedankt voor de behandeling.

IMG_3654-k2.jpg

Christa & Shiq & Binkie

Zowel mijn KWPN’er als haflinger zijn onder behandeling bij Marit. Mijn KWPN merrie heeft moeite met het vertrouwen van vreemde mensen. Dit was dan ook met de eerste behandeling duidelijk te merken. Marit heeft hier goed op ingespeeld, de behandeling hebben we toen in 2 keer gedaan ipv 1 keer. Mijn haflinger had voldoende aan 1 behandeling en liet dan ook alles toe.

De laatste behandeling die mijn KWPN’er heeft gehad heeft ontzettend veel geholpen, paard is met grote sprongen vooruit gegaan. Bij deze behandeling heeft Marit samengewerkt met een andere osteopaat die ook homeopaat is, deze raadde mij aan om een aantal kuren te geven waar mijn paard veel aan zou kunnen hebben. Ik ben toen met die kuren gestart en dat heeft zichtbaar goed gedaan, voor mij dus heel fijn dat Marit open staat voor samenwerking met collega’s.

Naast haar kwaliteiten in de osteopathie is Marit ook gewoon een hele leuke spontane meid die je graag wilt helpen. Zo heeft ze mij ook advies gegeven over krachtvoer en wat dat doet met mijn paard. Ze is ontzettend leergierig en dit merk je dan ook tijdens de behandelingen. Kortom een echte aanrader. Mijn paarden en ik zijn in ieder geval erg blij met haar.

fb_img_1475136104053
Shiq

Meer verhalen van klanten kan je hier vinden.